Tandemhoppning

Boka tandem genom att maila oss på skydivegotland@hotmail.com
Nästan vem som helst kan göra ett tandemhopp. Allt som behövs är 15 minuters träning med en erfaren tandeminstruktör på marken. Uthoppet görs från ca: 3000-4000 meters höjd och därefter faller man fritt ner till 1500 meter där tandeminstruktören drar fallskärmen.
Att falla fritt liknar ingenting annat. Den bästa beskrivning vi kan ge är att det känns som att flyga. Att flyga i ett flygplan känns däremot inte som att flyga. Ehhh… Kom hit och prova istället så slipper vi försöka beskriva något som är överväldigande skönt. Lite nervöst, men mest skönt!
Instruktören är en mycket erfaren hoppare. Om du vill kan du få ditt hopp dokumenterat på video och stillbild . En kameraflygare följer då med i luften med en kamera monterad på hjälmen. Enklaste sättet att boka ett tandemhopp är att maila oss på skydivegotland@hotmail.com. Om ni, mot formodan, inte får något svar där kan ni testa att ringa på 0730 23 63 13 eller skicka ett medelande till oss på Facebook.

Presentkort Tandemhoppning

Utnyttja gärna möjligheten att köpa ett presentkort till någon du vill fira eller uppmärksamma! Att få presentkort på ett tandemhopp brukar vara en mycket uppskattad gåva och passar utmärkt vid till exempel födelsedagar, studentfirande och svensexa eller möhippa. Det är enkelt att beställa ett presentkort:

Välj vilken produkt du önskar köpa:
Ett enkelt tandemhopp- 2,995 kr.
Ett tandemhopp + film eller foto- 3,895 kr.
Ett tandemhopp + film och foto- 4,295 kr.

Betala aktuell summa till Swish nr 123 288 4609, ange ditt namn och produkt.

Därefter mailar du till kassören (andreas.andre@gmail.com) och anger följande:
Namn på betalaren
Telefon till betalaren
Email till betalaren
Namn på den lyckliga hopparen
Telefon till hopparen

Inom kort kommer du därefter att få ett mail med en länk till ditt presentkort på PDF, som du sen själv kan skriva ut när du önskar.

Presentkortet är giltigt i 2år.

Varmt välkommen till en fantastiskt härlig upplevelse hos oss i Gotlands Fallskärmsklubb!